2017 Estetik Trendi: Yaşının iyisi ol

2017 senesinin cerrahiveya medikal estetik trendlerini bir yana koyun, hepsinin amacına odaklanın.Amaç tek bir cümlede birleşiyor: “Yaşının iyisi olmak!”

estetik-trend
Teknoloji estetik cerrahinin lehine gelişen ve her geçen günkattıklarıyla, bedenimizi çok daha dinç ve genç tutmamıza fayda sağlayanavantajlara sahip. Yüzyıllardır insanlığın peşinden koştuğu genç kalabilmekarzusunu, günümüzde estetik cerrahiden faydalanarak, başarabiliyoruz artık.Genç kalabilmekten kastım, 60’ında 25 gözükmek değil, 60’ında ya da hangi yaştaisek, iyi görünmek, dinç ve sağlıklı görünmek. Yaşıtlarımız arasından sıyrılmak, kısaca yaşının iyisi olmak…

Bu nasıl başarılabilir?

Zamanında, etkili ve anlamlı önlemlerle başarılabilir. Bunun için bir güzellik koruyucusuna ihtiyacınız var. Lütfen sanatsal bakış açısınave deneyimine güvendiğiniz bir güzellik koruyucusu yani estetik cerrahtanyardım alarak, bunu sağlayınız. Bizler sizlere ne zaman, hangi uygulamalarınyapılması gerektiğini söyleyen, planlamasını yapan, bu işin uzmanlarıyız.

Lütfen krem sürün. Cildinizi hiçbir zaman kendi haline bırakmayın. Özellikle 25 yaş sonrası böyle bir desteği cildinizden esirgemeyin.

Cildinizi her zaman temiz tutun. Makyaj yapmamış dahi olsanız, mutlaka her gece günün kirinden cildinizi arındırın. Havlunuz,başınızı koyduğunuz yastığınız hijyenik olsun. Haftada 1-2 kez ev tipi maskeleryapabilirsiniz, ayda 1 kez profesyonel cilt bakımı yaptırabilirsiniz. Kilonuza,beslenme düzeninizden öte, ne yediğinize dikkat edin. Çöp besinler yerine,sağlıklı olanlarla, hücrelerinizi besleyin. Sigaradan ve alkolden bahsetmekdahi istemiyorum. Mutlaka uygun saatlerde güneşi sevin, zararlı noktalarda kaçının. D vitamini çok önemli.

Dolgudan, botokstan, lazer tedavilerinden korkmayın. Doğruve doğal yapıldığı sürece, size ve yaşının iyisi olma serüveninizde size enfazla fayda sağlayacak uygulamalardır.

Eğer kafanızı hakikaten fazlaca taktiğiniz, psikolojikolarak sizi etkileyen ve özgüven sorunu yaşatan herhangi bir estetik dışıolarak düşündüğünüz bir sorununuz varsa, yine estetik cerrahiden yardım almanızmümkün. Önce ameliyatsız seçenekleri değerlendirin, olmuyorsa, cerrahi elbetteyardımınıza koşacaktır.

Az evvel de dedim, alınan önlemler tıpkı sizin sigortanızgibidir. Alınan önlemlerden hiç bir zaman pişman olmayacağınızdan eminim.

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın…

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu